Bergegård erbjuder uthyrning av stugor i en fantastisk havsnära miljö i utkanten av Stenungsund
 
 
OM BERGEGÅRD         |         VÅRA STUGOR         |         OMGIVNING         |         KONTAKT & BOKNING                        
 
 
OMGIVNING

Med mindre än 10 minuter i bil tar du dig till Stenungsund. En mycket populär och expanderande kustkommun med rikt utbud av shopping och kulturliv.

Du har bara 25 km till seglingsmetropolen Marstrand, där till och med kungen är en flitig besökare, samt till smultronställena Skärhamn och Klädesholmen på Tjörn!

Havet ligger bara några stenkast bort från Bergegård. Med bil tar du dig smidigt till flera trevliga badplatser på bara 5-10 min.

Kåkenäs badplats med brygga, liten strand och härliga klippor. Kiosk öppen under högsäsong. Parkering vid cykel och gångbanan, därefter en kort promenad på ca 5 min.

Nösnäsbadet, ligger centralt med parkering strax intill. Fin långgrund strand och handikappanpassad brygga.

Norums holme, avskild halvö med härliga klippor. Rikt fågelliv varför hundar måste hållas i koppel. Lösgående hästar och kor kan förekomma. Parkering vid Blomsterlandet, därefter 15 min promenad.

Svartedalens fridfulla naturvårds och friluftsområde med rik biologisk mångfald, 20 km bort. Bohusleden, paddling och bad i ett stort antal sjöar.

Och för den golfintresserade kan vi rekommendera ett besök till Stenungsunds Golfklubb i Spekeröd, endast 10 minuter med bil från gården.

Närheten till Hakefjorden från Bergegård längst till höger i bild
 
 
Kontakta oss för mer information och bokning: 0709-36 91 57 eller info@bergegard.se