Våra stugor i Stenungsund - bo i fin havsnära miljö
 
 
OM BERGEGÅRD         |         VÅRA STUGOR         |         OMGIVNING         |         KONTAKT & BOKNING                        
 
 

VÅRA STUGOR I STENUNGSUND

Med naturen runt husknuten och havet i blickpunkten är våra stugor perfekta för dig som söker boende i området kring Stenungsund på västkusten. Det lugna läget gör att dessa stugor är populära för dig som söker avkoppling och behöver en paus från vardagens stress.
 
 

OTTOS HUSHemtrevligt hus i gammal stil med fin havsutsikt. Väl tilltagen altan att sitta och njuta av ledighet och utsikten över Hakefjorden. Numer också med ett fint uterum för mysiga kvällar, självklart möblerat med utemöbler samt grill.
Härlig tomt med gräsmatta för lek och spel.
Fullt utrustat kök med kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare och vattenkokare.
Vardagsrum med bäddsoffa för 2 personer samt TV med ett 70-tal svenska och engelskspråkiga kanaler
Master bedroom med 160 cm dubbelsäng samt rymlig garderob med skjutdörrar i glas.
Sovrum 2 med två enkelsängar på 90 cm samt möjlighet att fälla upp en extrabädd på 80 cm vid behov.
Helt nyrenoverat helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin samt torktumlare.Uthuset som kallas Hönshuset hyrs inte ut utan används som förråd av fastighetsägaren.GERDAS STUGAFin stuga med tillhörande stor gräsmatta för lek och spel. Rymlig altan med begränsad havsutsikt. Utemöbler för grill och trivsamt umgänge.
Ett kombinerat kök/vardagsrum med 140 cm bäddsoffa i modern stil samt matplats med köksbord och fyra stolar, kyl/frys, spis med ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, vattenkokare och kaffebryggare. TV-hörna med ett 70-tal svenska och engelskspråkiga kanaler.
Ljust sovrum med två 80 cm sängar som enkelt kan bilda en dubbelsäng om så önskas. Samt helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin kombinerad med torktumlare.
Ett perfekt boende för den mindre familjen!


 
 
Kontakta oss för mer information och bokning: 0709-36 91 57 eller info@bergegard.se